squee is a universal language (naye) wrote in windlingjar,
squee is a universal language
naye
windlingjar

OOC-grejs

Först av allt - 33 poster och 855 kommentarer på en dryg vecka totalt, och inte ens en veckas spelande. WOW. Jag är imponerad! ^_^

Sen - skulle någon ha väldigt mycket emot om spelet blev något mer styrt? Typ som av en SL, fast kanske inte på samma sätt som vanligt. Bara för att få igång en handling. Och i samma veva kan jag passa på att be om förslag på idéer! Så, ja. Dags att säga till om det är något någon har åsikter om.

Så! Det är dags för en ny IC-post. Vem börjar? ^_^
Tags: ooc
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 34 comments
Karaktärerna kräver plot! ^_^

Bra att du postar. Un un. Tänker du posta lite av det vi pratade om också sen? Hee.

(Skulle kunnat posta IC också, men jag hinner inte eftersom jag måste iväg och prata med Ärkemupp. :P)
Den enda föda karaktärerna egentligen behöver är Plot... mmmm... plot...

Ni två har snackat om saker? Vad? Vilka? Berätta! *nyfiken*
Ack. Lycka till i mötet med Ärkemuppis Maximus.
((OOC: En handling skulle vara bra, men ska vi köra med en SL eller att någon lägger in en ledtråd och så bygger vi vidare på det? Nackdelen med detta är att det kan bli kaos eftersom det inte blir någon kontroll. Vi behöver nog någon som kan agera kontrollant med sådana saker som att någon karaktär upptäcker något eller liknande eftersom vi själva inte ska skriva vad andra karaktärer upptäcker/råkar ut för.))
Handling! Ja! Yay!

Fast jag har inga idéer till vad jag vill ska hända, förutom... det vore ju inte helt fel om Harlequin var inblandad. :D
Det vore FRUKTANSVÄRT fel - det finns för många farliga personer i sällskapet som kan få ett våldsamt utbrott om han dyker upp.
Roligare vore nog om vi blandade in Harlequin och att HAN är precis lika förvånad över att vara där, kanske ska dyka upp någon annan irriterande varelse som driver Harlequin till vansinne medans alla tittar på istället. Q kanske - det ÄR ju ett metaplan s man vet ju itne vad som kan dyka upp från vilka existensplan.
Jag sa inget om hur Harlequin skulle vara inblandad...

Är vi verkligen säkra på att vi faktiskt är på ett metaplan? ;)
Och? Du tror inte att han klarar av det? Det skulle skapa väldigt... intressanta situationer. :D
...och skulle antagligen driva övriga karaktärer INKLUSIVE övriga bargäster till att antingen A: Bli galna nog att gå med på vad helst dom säger B: Döda allting och sortera resterna senare innan dom hinenr säga något. Eller C: Gömma sig så fort det bara går.

Trent skulle nog välja C eftersom då kan han fortfarande tjuvlyssna.
De andra bargästerna är, om du inte märkt det, inte riktigt lika... där... som våra karaktärer. Så de skulle nog klara sig fint. Och om de inte gör det - vad är det för fel på ovanstående scenario? ^__^
Inte lika där? Har någon försökt starta ett barslagsmål ännu? Hur vet vi att dom inte är där förrän vi börjar involvera dom? Chansen är väldigt stor att Bastard (som mycket väl kan sitta och knacka på sitt deck vid det där lilla hörnbordet i den mörkare delen av puben) kan råka slå en av de där kalaspackade orcherna ganska så rejält om den tänker slänga över en stor ölsejdel i största vänlighet rakt över hans deck - som kommer att kortslutas...
Nej, men har DE rusat omkring som nackade höns och försökt ta reda på var de är och vem de andra är och vad Fasor är och varför de är här och vad en Windling är för nåt...?

Och SLUTA FUSKA! Du kan inte ha TRE KARAKTÄRER i rummet redan, utan att ha sagt något om det/att någon märkt det! Det var fusk första gången du gjorde det (WTF, skulle inte Kit och de andra märkt att dörren gick upp? Särskilt när baren var HELT TOM när Starsword kom dit, och inte mycket mer välbefolkad när Kit dök upp), och det var roligt andra gången du gjorde det (Amanu), men GÖR DET INTE EN TREDJE GÅNG.

Tack.

Om du gör det kommer jag kapa hela windlingjar och utnämna mig själv till SL på livstid, bara för att kunna slänga kor i skallen på dina karaktärer.
((OOC:Han skulle ha kunnat dyka upp medans folk var uppe i rummet, och han kan vara väldigt, väldigt orolig över att världen försvann i det ögonblicket han stirrade i pur förvåning över allt konstigt därinne. Sen sätter han sig och gömemr sig i sitt deck tills verkligheten kommer tillbaka)) ^___^

vargen

14 years ago

j_trent

14 years ago

kickass_kit

14 years ago

j_trent

14 years ago

kickass_kit

14 years ago

j_trent

14 years ago

naye

14 years ago

j_trent

14 years ago

j_trent

14 years ago

naye

14 years ago

naye

14 years ago

vargen

14 years ago

j_trent

14 years ago

naye

14 years ago

the_jopp

14 years ago

Så du menar att Bastard har suttit och lekt med sitt deck utan att bry sig om att det finns vindlings, t'skrang och obsidimen i baren? För att inte tala om att folk har massa medeltida kläder på sig... Vad röker han? Och kan jag få lite?

ex_naye320

14 years ago

vargen

14 years ago

j_trent

14 years ago

ex_naye320

14 years ago