Kitsune (kickass_kit) wrote in windlingjar,
Kitsune
kickass_kit
windlingjar

Fortfarande i sovrummet...

"Du tycker väldigt mycket om att lyssna på folks konversationer," säger Kit åt Trents håll, och låter lätt anklagande. "Men... du är här, så... det måste finnas en anledning." Hennes röst är något tveksam. "Så. Vi är här, och ingen av oss vet vad 'här' är, men tidigare erfarenheter får oss att tro att det är ett metaplan. Och att det finns en anledning till att vara här - om inte annat så är anledningen att hitta ett sätt att komma tillbaks. Något mer du vill veta?"
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 21 comments
”Ledsen om du tar illa vid dig men jag ÄR privatdetektiv, all information kan vara av nytta och efter att ha haft förhöjda sinnen så länge så tänker jag inte på att jag kan bugga folk på en hundra meters håll när målet sitter inne i ett hus med en trafikerad motorväg utanför – det kommer liksom naturligt.”

”Så vart går vi härifrån? Jag håller med om att vi behöver undersöka vår omgivning, men vad kan hända om värdshusvärden inte gillar det? Ska vi dela upp oss i grupper för att spara tid?”

Inte för att det här värdshuset ser ut att vara så stort…
Kits ögon smalnar farligt. "Flera... hundra meters håll? När målet sitter i ett hus? Och du har inga betänkligheter om folks privatliv?" Om han just sa vad jag tror att han just sa...
"Jo, jag har betänkligheter när det gäller folks privatliv, det fick vi inhamrat i oss ganska klart under utbildningen - men även utan att använda mina förmågor så har jag exceptionellt bra hörsel så jag kan ganska lätt höra en konversation mellan folk i ett och samma rum, och det är ganska svårt att stänga av min vanliga hörsel..."
Kit ser inte överlycklig ut. "Uh-huh. Och... hur svårt var det för oss att låta bli att lyssna på oss?" Hon tar in hans halvätna skål soppa, och kläderna som väl är blöta, men inte dygnsura. Hon har ställt sig precis brevid Starsword, mellan Trent och dörren.
Starsword himlar med ögonen. "Du... fint. Exakt hur länge stod du utanför rummet när vi pratade?"

"Stod utanför...?"


Han fäster blicken på Starsword. "Inte länge nog för att funderat på att bugga er så mycket är klart, jag utgick ifrån att vi satt i samma båt och att vi skulle samarbeta - vilket inkluderade att informera mig om det jag behöver veta, itne att jag ska behöva bugga er för att få reda på sådant som tycks vara allmän kunskap hos folk häromkring i allmänhet."

"Att ha en förmåga och att använda den är två helt olika saker."
"För ett ögonblick sen sa du att du buggade folk utan att tänka på det. Bestäm dig."
"Jag sa att det kom naturligt, inte att jag saknar kontroll över det."
"Du menar... som jag *har* förmågan att döda dig med mina bara händer, men inte behöver göra det om jag inte har lust?" Kit har börjat le igen.
"En ganska grov men väldigt träffsäker jämförelse"
"Tro mig. Jag kan vara träffsäkrare än så. Grovare också," säger Kit med ett flin, och låter rösten glida över till de strävare toner hon använde på gatan.

j_trent

14 years ago

kickass_kit

14 years ago

thestarsword

14 years ago

kickass_kit

14 years ago

thestarsword

14 years ago

kickass_kit

14 years ago

Gildor lutar sig mot dubbelsängen och ser roat på.
"Så." Starsword tittar runt på de andra i rummet. "Om ingen har något mer att diskutera eller fråga om, ska vi gå tillbaka ner? Vi skulle kunna sprida ut oss och se om vi kan få något vettigt ur Grillbritt eller någon av de andra gästerna här. Bättre än att stå här och inte göra någonting."

((OOC: Om ingen protesterar kommer jag att göra en ny post om en stund. ^^))
Kit nickar. "Trent verkar redan ha fått svar på de frågor han hade innan... så, visst." Hon tittar snett på Trent när hon går mot dörren, men säger inget mer.
Gildor rycker på axlarna. "Det skulle vara om nån vill förklara vad cyber är, men annars tycker jag vi utforskar värdshuset."

((OOC: Låter som en bra idé.))