Kitsune (kickass_kit) wrote in windlingjar,
Kitsune
kickass_kit
windlingjar

Kit berättar

"Kom ihåg att jag har varnat er för att det här är en lång historia," säger Kit med ett litet leende från sin plats vid sovrummets enda fönster. "Och det var länge sen, det mesta av det, och delar av det har jag *försökt* att glömma, så..." Hon rycker på axlarna. "Vad jag försöker säga är att ni inte ska förvänta er för mycket av min berättelse." Hon tar ett djupt andetag, och blundar en stund, sedan börjar hon berätta.

"Det var för rätt många år sedan nu, när jag och de andra i Ghostmakers fortfarande var relativt nya på gatan, som vi blev hyrda för en serie ganska underliga uppdrag." Hon öppnar ögonen för att snegla på Gildor. "Jag jobbade som... frilans, kanske man kan säga. Med att göra det folk hade råd att hyra mig för. Vi kallar det "shadowrunner", här." Sedan fortsätter hon.

"Det visade sig tillslut att det handlat om en..." Kit rynkar på pannan, försöker komma ihåg det främmande ordet, som klingade så underligt. "En chal'han. En duell, mellan Harlequin och en annan alv, Ehran." Hon tittar mot Gildor igen. "Um. Jag minns inte om han egentligen hette något annat," säger hon med en urskuldande axelryckning. "Och alla vansinniga saker han fick oss att göra var en del av deras skumma chal'han, som jag tror att han vann, tillslut. Och det är så vi träffade honom..." Hon stannar upp, och ser sig om i rummet för att se om någon har något att fråga henne.
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 63 comments