squee is a universal language (naye) wrote in windlingjar,
squee is a universal language
naye
windlingjar

Underliga saker händer på The Windling Jar

Förra posten hade halkat alldeles för långt ned i min vännerlistvy, så jag startar en ny här, och hoppas att de som känner för att vara med kan hänga på nu! ^_^

Vad som hänt: LD, Starsword och Trent har bestämt sig för att utforska värdshuset, och LD har fått en nyckelknippa av värdshusvärdinnan Grillbritt. De är fortfarande nära baren, men har gjort sig klara att gå upp på övervåningen, där de ska gå igenom de rum de kan öppna med nycklarna.

Under tiden har Gildor bestämt sig för att stöta på en snygg alvflicka, men det går inte riktigt som planerat. Istället för att hälsa frågar hon bara "Vem är det som är blind och döv och stum, men alltid säger sanningen?", och hon gör det med ett leende. Det verkar snarare uppmuntra Gildor än få honom att vilja ge upp. När han försöker smickra in sig hos alven får han följande reaktion till svar:

Alvflickan fortsätter le, men ser lite förvirrad ut. Hon vänder sig om till en ung dvärg som Gildor inte lagt märke till förrän nu, och dvärgen möter hennes blick med en obekymrad axelryckning. Sedan plirar han på Gildor genom sina buskiga röda ögonbryn. "Vem är det som är blind och döv och stum, men alltid säger sanningen?" frågar han bestämt.

Så! Spela på! (Alla som har haft uppmärksamheten riktad mot Gildor kommer att ha kunnat höra både hans raggningsrepliker och alven och dvärgens något kryptiska svar. LD & co har inte heller varit direkt diskreta med att diskutera sina planer, så där går det också bra att hoppa in.)
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 9 comments