Shayera (shayera) wrote in windlingjar,
Shayera
shayera
windlingjar

Regler!

Vi behöver inte så mycket regler, men här är i alla fall lite som vi har pratat om:

Man kontrollerar enbart sin egen karaktär. Det betyder att man måste ge de andra spelarna utrymme att kontrollera sina karaktärer - man kan inte bara förutsätta att ingen reagerar på det ens egen karaktär gör. Det är bättre att posta en för kort post en än som är för lång, för då får de andra karaktärerna i alla fall möjlighet att reagera om de vill.

Också, det är inte schysst att spela retroaktivt - "jag har redan varit här ett tag och gjort det-och-det" - i alla fall inte om de andra karaktärerna kunde ha haft en chans att se det hela. Med andra ord, det är OK att säga att man har varit i det inre rummet (för ingen av de andra har varit där), men inte i det yttre, med baren, för där kunde andra karaktärer ha sett dig och reagerat.

Behåll de karaktärer som vi har börjat med här. En karaktär per spelare är lättast, men om någon absolut vill spela med flera så är det inte *helt* omöjligt. Säg till.

The Windling Jar finns kvar, även om några karaktärer råkar ut för en plot. Man kan alltid sitta och softa i baren med någon annan karaktär än den som är med i plotten.

SL har rätt att "flytta på" en karaktär som har varit inaktiv länge - kanske få den att säga något litet, följa med de andra, eller i alla fall se till så att ingen försvinner mystiskt.

Något mer som måste tas upp?
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 29 comments
Mrrrph? *Lägger huvudet på sne och tittar underligt på Shayera* Har du ätit tigerkött på sistone?
Mwahahahahaha! *makt*
Du skrämmer mig!
Förlåt. Jag tänkte bara skrämma Danne. ^^

naye

14 years ago

da_smaskus

14 years ago

...um. Mrrph?
Hon var bara så barsk och bestämd. ^__^ Att fråga om någon ätit tigerkött är ett sak man säger när någon upptäder så och inte brukar gjöra det. Shayera är ju vanligtvis liten och timid :P
Jag vet! Visst är det bra? ^_^
Regler..? Vad är det? Kan man äta det?

Jag har redan snackat med Signe om det här, men jag kommer nog köra LD. Helt enkelt för att det verkar vettigare att det har med honom att göra samt att jag ganska lätt kan distrahera Gildor (jag sköter det själv sen när vi börjar igen).

Annars låter det som bra riktlinjer där uppe. :)

Så... när kommer catfighten i lera mellan dig och Signe. ;)
Om du vill får du köra bägge, för bägge har en bra anledning att vara där.
Jag vet, men jag upptäckte att det blev lite... distraherande och störande att ha bägge två. Dessutom är LD mycket smartare än Gildor. Tror jag i huvudsak kommer köra med LD och sen slänga in Gildor lite när det passar eller när jag känner för det. :)
...så, tänker du spela Gildor eller inte? Alltså, du kan inte räkna med att Gildor kommer kunna haka på senare om han blir distraherad nu. Men om du vill kan vi skada honom allvarligt, så att han bara orkar kvida lite då och då! ♥

vargen

14 years ago

naye

14 years ago

En sak jag precis kom på. Skulle gärna se att ni hade varsin SL-ikon och inte mixade dem. Då kan man lätt se vem utav er två det är som har SL:at.
Hah. Det kan du glömma. Det spelar ingen roll vem av oss som SL:ar - om det är så viktigt kan du titta på det lilla namnet under ikonen. :P Annars är det bara att komma ihåg att vi är SL. Just det. SL är SL är SL, och om du inte passar dig kommer vi skaffa ett eget SL-konto, och så kommer du ALDRIG få veta vem som skriver vad. ♥

Så. Där får du får dina catfights! :P
(För SL-kontot skulle vara gemensamt under namnet TheMightySL eller nåt liknande. ♥)
Tycker det låter som en väldigt bra idé att ha ett speciellt SL-konto. Seså iväg och gör!

naye

14 years ago

vargen

14 years ago

naye

14 years ago

vargen

14 years ago

naye

14 years ago

vargen

14 years ago

naye

14 years ago

vargen

14 years ago

naye

14 years ago

vargen

14 years ago